Onze adviseurs zijn allen gecertificeerd en opgeleid voor het afnemen van assessments en hebben daarnaast ieder hun eigen specialisme op HRM gebied. We werken volgens de beroepenstandaard van het NIP (Nederlands Instituut voor psychologen).

Over Rienk Bonnier

Na en tijdens mijn studie Arbeids- en organisatie psychologie heb ik mij voornamelijk toegelegd op het begeleiden van organisaties bij instroom en doorstroom van personeel. Concreet betekent dit dat ik veel ervaring heb met, assessment, coaching, loopbaanbegeleiding en de implementatie van competentiemanagement.

Ik word gedreven door de energie die ik haal uit het ondersteunen van anderen bij het zoeken naar het punt waar persoonlijk talenten van mensen samenkomen met de dingen waar ze passie voor hebben. Mijn werkwijze is te omschrijven als betrokken, levendig en kritisch, waarbij het mijn persoonlijk talent, kracht en vaardigheid is om verbinding te kunnen maken met anderen en anderen te motiveren door ze te laten zien waar ze goed in zijn.

Onze samenwerkingspartners

Talentswitches

Talentswitches BV zorgt ervoor dat uw organisatie werkt met het juiste EHRM systeem! Op basis van uitgebreid marktonderzoek adviseert, implementeert en onderhoud Talentswitches BV het EHRM systeem dat het beste past bij uw mensen!

Egging Training en Advies

Kern van de activiteiten van Egging Training & Advies is het begeleiden en ondersteunen van wezenlijke verandering van mens en organisatie.

Onderwijsinclusief

Een club van zelfstandige adviseurs met verschillende expertises en ervaring die verschillende diensten verlenen voor het onderwijs.