HR Advies

Wilt u aan de slag gaan met competentiemanagement? Of wilt u uw HR-beleid (verder) professionaliseren? En wilt u de kwaliteit van medewerkers verhogen?

Bonnier & Braun gaat in co-creatie met u met bovenstaande vragen aan de slag. De expertise die we hebben opgebouwd op HR-gebied delen we graag met u. We helpen u om optimaal gebruik te maken van human capital, zodat u uw organisatiedoelstellingen kunt bereiken.

“De samenwerking met Rowdy is inspirerend en vernieuwend, in het contact word ik altijd geprikkeld en ontstaat er energie. Hij denkt out of the box en nodigt anderen uit dit ook te doen. Hij doet dit op een zeer respectvolle manier en laat de ander in zijn of haar waarde. Door zijn opmerkzame en analytische kijk heeft hij oog voor details en kan de relevante zaken verbinden. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij hem hoog in het vaandel en zijn terug te vinden in zijn werk. Door zijn innoverende drive ziet hij de grote lijn voor de toekomst en kan de ander daarin meenemen. Door zijn humor is de samenwerking goed en zeker erg leuk.”