HR Interim

Heeft u op uw HR afdeling extra handen nodig? Of heeft uw organisatie een nieuwe impuls nodig op HR gebied?

Bonnier & Braun beschikt over een netwerk van professionals die brede kennis en ervaring hebben opgedaan op HR gebied. In gesprek met u gaan we op zoek welke kwaliteiten de HR professional moet bezitten voor de interim opdracht. Dit stelt ons in staat om een goeie match te maken, zodat u krijgt wat u nodig heeft.

“De samenwerking met Rowdy is inspirerend en vernieuwend, in het contact word ik altijd geprikkeld en ontstaat er energie. Hij denkt out of the box en nodigt anderen uit dit ook te doen. Hij doet dit op een zeer respectvolle manier en laat de ander in zijn of haar waarde. Door zijn opmerkzame en analytische kijk heeft hij oog voor details en kan de relevante zaken verbinden. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij hem hoog in het vaandel en zijn terug te vinden in zijn werk. Door zijn innoverende drive ziet hij de grote lijn voor de toekomst en kan de ander daarin meenemen. Door zijn humor is de samenwerking goed en zeker erg leuk.”

“Rowdy heeft als interim personeelsadviseur een uitstekende bijdrage geleverd aan het P&O-werk op het bestuurbureau van SSOE. Hij is zorgvuldig in de uitvoering van de taken, stemt goed af met directies en collega’s P&O, bewaakt de termijnen en deadlines. Geeft regelmatig terugkoppeling over de resultaten en denkt kritisch mee over de inrichting van de monitoring van de HR-processen.”